Put d LOVE..everything definitely will be on its way

Posted: February 17, 2007 in LiFe^n^FamilY

one day, a good friend of mine had teached me how to cook through the phone. after pouring the predicament of my skills n knowledge in cooking, then she said,

“there’s one thing that u must put into ur cooking.guess what’s that?”

“hm….what’s that ha?what’s d incredible thing? Aji? “guess me.

Aji is represented Ajinomoto.

“No,no..wrong! another answer?”

“hm…what’s other? cube? salt? sugar?”..sugar was also in the list, hu2, that wasn’t sound any funny esp those who didn’t do well in cooking.

“NO…..u wanna know what’s that?”

“YES…what’s the inceredible thing?”

“L… O… V… E… love,” she spelled the answer.

“LOVE? why love? ” asking me without any interesting thoughts behind her answer.

“hm..u may didn’t realize, but, if u put LOVE, ur cook will be definitely tasty ever…”

” even we didn’t do well in cook?”

“yups..put LOVE, everything bad will appear differently. that was my mom’s recipe”

“hm..okay..thank u..next time, i will put my love into my dish”

—-that was my conversation with my friend through d phone a long tyme ago—-

when i shared with my mom about the secret recipe that i got from her, my mom only grinned n laughed. “love..it sounds funny..” mom said. “hm..why do u laugh? is it very funny after all? don’t 4et 2 put ur LOVE in ur cookings..” grumble myself.

LOVE? what is soo special about the word? but, 4 now, i just realize the importance of love..the incredible power that love has..LOVE IS BLIND..CINTA ITU BUTA in malay..of course cinta itu buta, kerana cinta tak mengenal sesiapa utk dikasihi. kerana SAYANG, semua boleh jadi. kerana SAYANG jualah, sgala kekurangan menjadi lutsinar dan tidak kelihatan.

sama jualah dengan makanan tadi. jika LOVE dimasukkan secukup cukupnya oleh tukang masak, dan orang yang menikmati makanan TURUT menikmati dan berkongsi LOVE, segala kekurangan tidak dapat dilihat. semuanyaa sedap belaka. makanan yang dimasak tadi boleh habis dengan liciN!

same jualah halnya dengan loving couples di luar sana. bila dah SAYANG, segala kekurangan hilang di mata. yang ada hanyalah yang baik-baik belaka.

“U buat apa2 sekalipun, semuanya OK untuk I ,”ucap seorg pemuda kepada buah hatinya.

“U nak pakai baju yang sama ni sejuta kalipun, takde masalah buat I,I still suka kat you,” ucap seorang wanita kepada teman lelakinya walaupun teman lelakinya sering memakai baju yang sama setiap kali berjumpa.

                                                                   img_1036edit.JPG

**CINTA dan KASIH ibu kepada anaknya. Seseorang ibu akan sentiasa memenuhi                hasrat anak kecilnya walaupun anaknya mempunyai pelbagai ragam.**

itulah kuasa CINTA. mampu membutakan sesiapa sahaja menjadi buta.

that is d power of LOVE. may make anyone didn’t realize hunded percently what they faced.

Semailah CINTA kepada Allah, agar kita masih beroleh kasih sayang-Nya.

Semailah CINTA kepada Rasulullah dengan selawat, agarkita beroleh syafaat daripada baginda.

Semailah CINTA kepada ukhrawi, agar kita masih ingin beramal untuknya apabila kita ditenggelami habuan duniawi yang maha melekakan.

tepuk dada, tanyalah iman. CINTA kita di mana

–tahniah dan syabas kerana berjaya membaca sampai ke baris ini. tanda kamu cinta kepada saya.hihihihihihihihihihihihihihihi;p–

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s