minggu ke 3/4 bulan april

Posted: April 24, 2007 in LiFe^n^FamilY

bismillah..hari2 b4 tis..sumer normal2..alhamdulillah, statik dah lulus..salah 4..lega rasenyer, td kak eda tepon, die still statik lg, so, best of luck utk ye…..

 smalam, ibu kucing da mati..ngan tragis… brsame2 ank2 die dlm kandungan….. last aku tgk die, ari jumaat..tyme tu, die low contaction–tul ke vocab medic aku gne nih..ank 21st die x lepas klua..cume separuh badan je yg kua..kepala stl kt dlm..so, aku rse, tyme tu, ank die mmg dah mati kot..die pun gagal nak kuakan sume badan ank die..maybe tyme u sume oto2 dah kecut, aku try tarik,..aduuiiih..sakittnyerrr ibu kucing tu…then, die pn mcm x snang je bila aku tarik..then, aku give up.. lepas aku, halim lak try..at last, aku denga, tgk2, die dah kluarkan ank kucing tu..ntah die tanam mane aku x pasti..jgn2, die buang…pas beberape jam, aku g lawat ibu kucing, seda2, byk gel2 yg kua..warne die x la mcm darah sgt…so, xnak la sebut darah..die ala2 lendir2 gtu….pas balik kl, smalam last aku tgk, rpnye2, die dah mati..mate die separuh klua..ish..ngilu nak cite lebih2..tyma tu, abamir pggl aku, suruh tolong die tanam, then aku try galilubang dalam2.abamir pun x sanggup nak tgk da..maybe die x tertanggung dah kot sakit2 selame ni..anyway, kucing tu memang baik..x kuat bising…diam jer..slalu sabar.. lg2, sabar ngan tuan die nih..slalu je kasi makan lambat..x leh la ckp pasal kucing2 ni,…aku mesti terinag kt sekor lagi kucing yg aku wat jahat tyme kecik2 dlu..ish….

erm..tadi dpt surat g mtrx..tp, x konfem lg nak  ke x pas ni.. maybe tggu result upu..jpa pn x kua lg..arap2, Allah tnjukkan jalan mane yg palg sesuai, sbb Dia maha mengetahui..sarah dapat g jepun..whoa..bgsnyer..huhu..aku cuak gak skit2 ni..ntah la nak ckp pe interbiua ritu..huhu

br2 ni, ujung minngu lepas..g selangor..lawat kak ngah…besnyer jumpe depa..jumpe ank2 kangah…naik train g klcc ngan femli kak long..kayan ragam nabil ngan amad..amad skang ni mmg dah pandai la..dah boleh buat kesimpulan..dah boleh elaborate mende2 yg die tau…huhu…ngan kakngah pun bes..tp, kalo jmpe kak ngah, mesti ade skit terharu jumpe die..die dlalu la recall2 kisah lame..die kate muke aku da besa..huhu..mmg la..of coz la kan..then ,die nak cr kad2 dlu2 yg aku ks kt die..xtp  jumpe..ari ahad, jumpe abaek ngan kak su kt ikea..then, b4 balik, kitorg makan nasik goreng kentang..ngah masak…

hu..nmpknyer, keje study kalng da siap.. aku ade gak tlg die skit2..last2, br aku tau yg die dah nak final zam dah..tu kire cm tesis die gak la..huhuhu..

skit lg, sabtu ni kna g pekan..ade ari anugerah cemerlang..yey..alhamdulillah..leh jumpe kekawannn………………leh jumpe junior2, cikgu2..swoonokknyer..dah lame da x g pekan ..last skali amik result je jejak kakikt pekan tuh..huhu

okies..sampai sini ja..komp mak dah tunjuk 1.00pg..suke2 je aku gne pc mak ni..huhu..salam..may Allah bless us..

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s